GOLFDAG HEARTSAFE TIEL

Elke dag sterven er in Nederland 35 mensen aan een hartstilstand. Jong, oud, man, vrouw: het kan iedereen overkomen. Het overgrote deel van de slachtoffers bevindt zich in en rond het huis. Om de overlevingskans te laten stijgen heeft HeartSafe Tiel al vele jaren een netwerk van 24 uur per dag bereikbare AED’s (Automatische Externe Defibrillatoren) in de gemeente Tiel. Opgeleide burgerhulpverleners, aangemeld bij Hartslagnu.nl, worden vanuit de meldkamer van de ambulancedienst op de hoogte gebracht wanneer hun inzet benodigd is.

Vrijdag 27 oktober 2023 organiseert Stichting HeartSafe Tiel op Golfcentrum De Batouwe de 1e HeartSafe Tiel Golfdag om geld in te zamelen om 15 van de huidige eigen AED’s te vervangen voor nieuwe AED’s, zodat de inzet gewaarborgd blijft.

Deelnemen kan met een flight van 4 personen (à € 1150), op individuele basis of met een clinic (à € 300). U beleeft een heerlijke compleet verzorgde dag en draagt met uw deelname bij aan een hartveilig Tiel. Iedere flight betekent een AED.

MEER INFORMATIE